Adamas Ékszer & Zálog - Kemény Gusztáv utca

1042 Budapest, Kemény Gusztáv u. 6. | +36-1-784-0551 | http://www.adamas-zalog.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Vállalkozásunk arany- és ezüstékszerek értékesítésével és záloghitelezéssel foglalkozik.

Záloghitel:

Hiteleink kamatai a Hitelezési Szabályzat szerint változnak, mindig a finanszírozó bank napi árfolyamának megfelelően. A hitel futamideje minimum 30 nap, azon belül bármikor kiváltható a zálogba adott tárgy, amennyiben valamilyen okból nem kerül kiváltásra, a határidő természetesen meghosszabbítható. A határidőben kiváltott tárgyat a kamaton felül csak a zálogjegyen feltüntetett egyszeri kezelési költség terheli.

Felvásárlás:

Bármilyen okból feleslegessé vált ezüst- és arany ékszereit felvásároljuk a nemesfém világpiaci árához mérten naponta változó, legkedvezőbb áron. Munkatársaink arra is odafigyelnek, hogy az Ön számára kedvezőbb megoldást ajánlják figyelmébe, választási lehetőséget kínálva a hitel és az eladás között. Szakértelmük és segítő szándékuk példaértékű!

Ékszerkészítés és -javítás:

Az Adamas-hálózat üzleteiben vállaljuk nemesfém ékszerek készítését és javítását, rövid határidővel, korrekt áron. Ötvös munkatársunk rendkívüli hozzáértéssel készít saját, vagy a Megrendelő által hozott anyagból ékszereket. Amit Ön megálmodott, azt mi igyekszünk megvalósítani!

Nem csak készítést, hanem szakszerű javítást is vállalunk, garantáltan a javítandó ékszerhez való alapanyaggal, legyen az biztonsági kapocs, vagy láncszem cseréje, esetleg kő foglalatba építése. A javítás költsége magában foglalja az ékszer tisztítását, felújítását is!

Műszaki zálog:

Záloghitel nyújtásához az alábbi eszközök jelentenek megfelelő fedezetet, állapotuk függvényében. Forgalomképes, eladható, öt évnél fiatalabb: laptop, tablet, LCD illetve LED televíziók, digitális fényképezőgépek, HI-FI erősítők, rádió erősítők, LCD monitorok, Xbox 360 illetve PS3 tévéjáték, hordozható külső merevlemezek.

Bemutatóterem

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 16.30
Kedd07.30 – 16.30
Szerda07.30 – 16.30
Csütörtök07.30 – 16.30
Péntek07.30 – 16.30
Szombat08.00 – 12.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek