FitKid Gyermekfitnesz

1042 Budapest, Árpád út 92-94. | +36-30-565-7262 | http://gyermekfitness.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyermekek számára számtalan sportolási lehetőség adódik. Sport specifikus edzésektől elkezdve egészen az edzőtermi edzésig. Amit én kínálok a gyerekeknek az a csoportos mozgásfejlesztő torna, illetve egész piciktől a nagyobb gyerekeknek személyi edzés.

A gyerekeknek a legfontosabb, hogy játékos módon, kikapcsolódásként szeretessük meg velük a sportolást. Ők akkor is fejlődnek, mikor önszántukból kúsznak, másznak, szaladgálnak a kertben, így miért ne gyakoroltathatnánk velük ezeket a gyakorlatokat kicsit irányítottabban?

Ha szeretettel adjuk át nekik a tudást ők is szívesebben fogják befogadni azt. Azt tanultam, hogy minden, amit én érzek, azt érzi a gyerek is. Ha nekem egy gyakorlat közben fáj valahol, kényelmetlen, azt ő is ugyanúgy megérzi. Minden mozgásfejlesztő órát és személyi edzést eszerint építek fel. Olyat adok neki, amiről tudom, hogy nekem is jól esne. A mozgásfejlesztés a gyerekeknek, legyen az személyi edzés, vagy csoportos foglalkozás a játékosan tanulás témája köré épül.

Az újpesti Optimus Gymben.

Nyitvatartás:

Hétfő06.30 – 20.00
Kedd06.30 – 20.00
Szerda06.30 – 20.00
Csütörtök06.30 – 20.00
Péntek06.30 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tóth Regina gyermekfitnesz, gyermekaerobik oktató
Telefon:+36-30-565-7262
Email:info@gyermekfitness.hu
Honlap:http://gyermekfitness.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/gyermekfitness.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek