Colibri Jógastúdió - Káposztásmegyer

1048 Budapest, Homoktövis u. 115. | +36-30-783-6727 | http://www.jogaoktatas.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Jógastúdiónkat kifejezetten azzal a céllal hoztuk létre, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük a jógát, mint mozgásformát gondolkodás- és életmódot. Szakképzett oktatóink és a gondosan összeállított órarendünk a biztosíték arra, hogy minden korosztályú és tudásszintű gyakorló megtalálja nálunk a számára megfelelő óratípust. Órarendünkben jelenleg kezdő gerincjóga, erősítő gerincjóga, hatha jóga, dinamikus jóga, power jóga, reggeli ébresztő jóga, valamint kismama jóga szerepel, de a választék terveink szerint folyamatosan bővül.

Tekintettel arra, hogy a jóga nem csupán testmozgás, ezért a filozófiai hátterével, illetve a jógikus életmóddal kapcsolatban folyamatosan jelennek meg cikkeink az oldalunkon. Várunk szeretettel óráinkon! Jógázz velünk! 

Hivatásunk, hogy széles körben elérhetővé tegyük a tudást, amely hozzájárul a testi-lelki egészség megőrzéséhez. Mi akik itt tanítunk azt valljuk, hogy a jóga egy a mindennapi csodák közül, amelyet a lehető legtöbb embernek meg kell tapasztalnia. Feladatunknak érezzük, hogy a hozzánk ellátogató embereket a tapasztalás útján vezessük addig, amíg rá nem ébrednek arra, hogy a csoda nem más, mint saját maguk. 

Nyitvatartás:

Nyitás: az órarendben meghatározott órák előtt 30 perccel.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Horváth-Tanka Enikő
Telefon:+36-30-783-6727
Email:info@jogaoktatas.com
Honlap:http://www.jogaoktatas.com
Facebook:https://www.facebook.com/colibrijoga
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek