Viola Óvoda

1042 Budapest, Viola u. 11-13. | +36-1-369-9513 | https://violaovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeretnénk bemutatni óvodánkat, mely Újpest központhoz közel, a régi és az új városrész határán áll, nagy forgalmú úttesttől távol. Intézményünk 7 csoporttal működik. Szépen gondozott, füves udvara van, melyet nagy fák tesznek kellemesen árnyékossá. Csoportszobáink - melyek mindegyike mellett öltöző és fürdőszoba áll - világosak, nagyok, szellősen, ízlésesen berendezettek. Minden szobához külön terasz tartozik, mellettük művelhető konyhakert húzódik, amit közösen gondoznak gyerekek és nevelőik. Eszközökkel jól felszerelt tornaszobánk van, amit tervszerű időbeosztás szerint, naponta látogatnak a gyerekek. IV. kerületi óvodai körzetek

 

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-369-9513
Email:info@violaovoda.ujpest.hu
Honlap:https://violaovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek