Újpesti Szigeti József Utcai Általános Iskola

1041 Budapest, Szigeti József u. 1-3. | +36-1-369-6706 | http://szigeti84.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk a volt Újpesti Uszoda mögött az Árpád út a Rózsa utca és a Görgey utca által határolt lakótelepen működik. Tágas játszó és sportudvar, elegendő tanterem, felszerelt szaktantermek, csoportszobák, valamint egy szép színpad adja a hátteret az oktató-nevelő munka optimális megvalósításához.

Az iskola helyi pedagógiai programja a 8 évfolyamos általános iskolai oktatás-nevelésre épül. Célunk, alapvető műveltségeket, korszerű ismereteket, használható tudást, erkölcsi-etikai értékeket közvetíteni diákjainknak.

Elvünk a nevelve oktatás, kiemelve az önállóságra, öntevékenységre, reális önismeretre, önértékelésre nevelést. A kitartó munkához való helyes viszony (szorgalom, igényesség, kitartás) és az együttműködési készség kialakítása.

A IV. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
hirdetés
Hirdetés
Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek