Park Óvoda - Lakkozó Tagóvoda

1048 Budapest, Lakkozó u. 3. | +36-1-380-6603 | http://www.parkovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Alapelvünk, hogy arra törekedjünk, a nálunk töltött időt élményekben gazdagon töltse, s derűs, kiegyensúlyozott légkörben fejlődjön minden gyermek. Az óvodai élet segítse elő, hogy a gyermek olyan helyzetbe kerüljön, ahol számára eddig ismeretlen kulturális, művészeti élményekkel találkozzék, új tapasztalatokat szerezhessen.

A néphagyományok megismerését is fontosnak tartjuk a mai világban, felelevenítjük a régi hagyományokat, bemutatva a népi kultúra alapelemeit. A gyerekek nevelésében a család szerepe a meghatározó, az óvodai nevelés kiegészíti azt. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az óvodai és családi nevelés közel azonos elvek alapján történjen, s ehhez feltétlenül szükséges egy szoros, kölcsönös bizalmat feltételező kapcsolat kialakítása.

Közösen kell mindent megtennünk annak érdekében, hogy a kisgyermek családi és óvodai élete közti átmenet folyamatos legyen. Ehhez ismernünk kell a családok sajátosságait, szokásait, így a családra szabott speciális segítséget nyújthatunk.

IV. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-380-6603
Email:parkovi@parkovi.hu
Honlap:http://www.parkovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek