Nyár Óvoda

1042 Budapest, Nyár u. 14. | +36-1-369-3050 | http://www.nyarovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az újpesti Nyár Óvoda a főváros IV. kerületének városközpontjában, lakótelepi környezetben található épületében várja a családokat nyolc, életkor szerint osztott csoportban, ahol a gyermekek derűs, szeretetteljes, elfogadó légkörben, érzelmi és fizikai biztonságban nevelődhetnek. Pedagógusaink minden gyermeket a fejlődését elősegítő egyéni bánásmódban, figyelemben, feltétel nélküli elfogadásban, együttérző gondoskodásban részesítenek, érzelmi és fizikaiigényeik kielégítésére törekednek. A nevelés során figyelembe veszik a gyermekek fejlődőszemélyiségének egyéni sajátosságait, eltérő fejlődési ütemét.

IV. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-369-3050
Email:nyarovi@freemail.hu
Honlap:http://www.nyarovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek