Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda és Bölcsõde

1046 Budapest, Jósika u. 5. | +36-20-512-8968 | http://miniklubovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Magánóvodánk 2008-ban létesült és azóta folyamatosan növekszik, ahogy a professzionalizmusunk is. Lépést tartunk a világ és a szülők igényeivel, képesek vagyunk újra és újra változni, ugyanakkor fontos számunkra a folytonosság. Értékrendünket a természetesség az angol nyelv ismeretének fontossága és a néphagyomány alakította ki. A gyermeknek egy közösségben a legfontosabb biztonságot adó állandóság, egy közösséghez való tartozás, egy felnőtt irányítása mellett, tehát a következetesség. Óvodánk mindezek biztosítása után törekszik a maximalizmusra a legkedvesebb óvó néni, a legszebben beszélő angol tanító és a kellően gondoskodó dajka alkalmazásával. Emellett megteremtjük a színvonalas angol nyelvi környezetet és megfelelő felszerelést a gyermekek hatékony neveléséhez. Nálunk megtalálja mindenki a gyermeke számára legfontosabb felkészítést az iskolába, legyen az egy angol tanrendű, angol-magyar vagy csupán egy tagozatos általános iskola. Az angolos pedagógusok napi kommunikációja a gyermekekkel csak angolul jelenik meg, a fejlesztő óvodai foglalkozások pedig magyarul történnek. A fejlesztések kis létszámú csoportban nyugalmas körülmények között zajlanak.

Pedagógiai programunk törekszik a természetességre, hogy a gyermek az óvodában gyermek tudjon maradni. Képességfejlesztő foglalkozásaink viszont szilárd alapot adnak neki a további iskolai élethez. A délutáni órákban különböző foglalkozásokat vehetnek igénybe a gyermekek, így például a táncot zeneovi-néptáncot, balettet, és modern táncot a judot, sakkot, zongora oktatást.

Óvodánk teljes körű szolgáltatásai lehetővé teszik gyermeke kényelmét, kiváló fejlődési eredmények elérését, a tehetséggondozást valamint a komplex fejlesztés helyben történő megvalósításának lehetőségét. Őszintén reméljük, elnyeri tetszését a programunk. Bármilyen kérdéssel, illetve személyes találkozó egyeztetéséhez kérem, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken keresztül.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 18.00
Kedd07.00 – 18.00
Szerda07.00 – 18.00
Csütörtök07.00 – 18.00
Péntek07.00 – 18.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
hirdetés
Hirdetés
Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek