Mini Klub Angol-Magyar Magánbölcsőde és Magánóvoda

1046 Budapest, Jósika u. 5. | +36-20-512-8968 | http://www.miniklubbolcsode.hu, http://www.miniklubovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Magánbölcsődénk és -óvodánk 2008-ban létesült és azóta folyamatosan növekszik, ahogy a professzionalizmusunk is. Lépést tartunk a világ és a szülők igényeivel, képesek vagyunk újra és újra változni, ugyanakkor fontos számunkra a folytonosság.

Értékrendünket a természetesség, az angol nyelv ismeretének fontossága és a néphagyomány alakította ki. A gyermeknek egy közösségben a legfontosabb a biztonságot adó állandóság, az egy közösséghez való tartozás egy felnőtt irányítása mellett, tehát a következetesség. Családi bölcsődénk és óvodánk mindezek biztosítása után törekszik a maximalizmusra a legkedvesebb gondozó és óvónéni, a kellően gondoskodó dajka és a legszebben beszélő angol tanító alkalmazásával.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig várjuk a gyermekeket:

  • bölcsődénkben 10 és18,
  • óvodánkban 7 és 18 óra között.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek