Liget Óvoda - Királykerti Tagóvoda

1042 Budapest, Király u. 26-28. | +36-1-369-0309 | http://kiralykertiovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Királykerti Tagóvoda az újpesti városközpont lakótelepének csendes részén található. Azonos, hogy a nagy kertekben a füves, árnyékot a kis pancsolót, és a csoportok teraszait körülölelő fák, és bokrok nyújtanak árnyékot.   Kora tavasztól, késő őszig a szabadban tevékenykedhetnek a gyerekek, a  létszám 25 fő.   A homogén, azonos korcsoportok a Ligetben, a vegyes csoportok a Királykertiben egymás mellett, együtt játszanak, így spontán módon elsajátíthatják a gyerekek a különböző együttműködési, és együttélési formákat. A testvérek járhatnak egy csoportba.   Szakképzett óvodapedagógusok, és dajka nénik látják el a kisgyermekek nevelését, és felügyeletét. 

IV. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-369-0309
Email:kiralykerti@gmail.com
Honlap:http://kiralykertiovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek