Liget Óvoda

1041 Budapest, Rózsaliget köz 1. | +36-1-369-7006 | http://ligetovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2011 nyarán fenntartói döntés alapján a Liget Óvoda összevonásra került a szomszédos Királykerti óvodával, így lett a két intézményből szerkezetileg egy intézmény, a Liget Óvoda Királykerti Tagóvoda. A székhely óvoda a Liget Óvoda a Rózsaliget köz 1.sz. alatt található, csendes, nyugodt környezetben. 1983 óta működünk 6 csoporttal, csoportonként 25 gyermekkel.

Az óvoda udvarán nagy, füves területen, árnyas fák alatt játszhatnak a gyerekek. Az udvaron lévő játékeszközök megfelelnek az óvodás korosztály igényeinek. Itt áll a műfüves focipálya, amelyet az Ovi-foci Alapítványtól kapott óvodánk. Itt a gyerekek kötött és kötetlen formában ismerkedhetnek a különböző labdajátékokkal. Ezzel a kerületi UTE foci utánpótlás kineveléséhez is szolgáltatunk alapokat.

Csoportszobáink tágasak, világosak, otthonosak, a hozzájuk tartozó öltöző illetve mosdóhelységgel. Nagy tornaterem áll rendelkezésünkre, ahol a gyerekek hetente többször vesznek részt testnevelés foglalkozáson. A tornaterem továbbá színtere sok rendezvénynek, egyéb foglalkozásnak is.

IV. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-369-7006
Email:ligetovoda1041@gmail.com
Honlap:http://ligetovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek