Kiskavicsok Magánóvoda és Fejlesztőház

1046 Budapest, Vécsey Károly u. 120. | +36-20-917-7228 | http://www.kiskavicsok.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kiskavicsok Óvoda épülete Újpest egyik legszebb részén, a Vécsey Károly utcában található.

Szeretettel várunk minden kisgyermeket 2,5 éves kortól!

„ A gyermekkornak két tündérvilága van: cselekvés síkján a játék, és szellemi síkon a mese” Kádár Annamária

Megőrizni az óvodáskor alapvető, legelemibb tevékenységeit, ezért nálunk legfontosabb a játék. A gyermek a játékon keresztül ismerkedik a világgal-természetes módon tanul. A legfontosabb a gyermekek harmonikus személyiségfejlődése, a kiegyensúlyozott, boldog mindennapok. Kiemelt célunk, hogy a gyermekek óvodai élete során, építsük önbizalmukat, tágítsuk érdeklődési körüket és minél több sikerélményben legyen részük . A Kiskavicsok Magánóvoda vezetősége és minden dolgozója meggyőződéssel vallja, hogy a harmonikus, családias, szeretetteljes, derűs és vidám környezetben felnövő kicsikből válnak a kiegyensúlyozott aktív és sikeres felnőttek. Az intézményünk által eddig elért eredmények folyamatosan arról adnak megerősítést számunkra, hogy helyes célokat állítottunk fel az óvodás korosztály nevelésében magunk elé és ezeket a kitűzött célokat eredményesen valósítjuk meg.

A nálunk dolgozó óvodapedagógusoktól a kötelező képzettségen túl mindenekelőtt gyermekszeretetet, felelősségtudatot, közvetlenséget,nyíltságot, türelmet és őszinte kommunikációt várunk el. Óvónőink munkáját az intézménnyel szerződésben álló logopédus, fejlesztőpedagógusok segítik és kísérik figyelemmel napi szinten. Intézményünkben a gyermekek gondozását megfelelő kvalitással, egészségügyi érettségivel rendelkező tapasztalt dajkák látják el.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.30
Kedd07.00 – 17.30
Szerda07.00 – 17.30
Csütörtök07.00 – 17.30
Péntek07.00 – 17.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek