Karmel Kiskertje Katolikus Óvoda

1044 Budapest, Fóti út 35/B. | +36-1-272-0213 | http://www.karmelita-noverek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nagy öröm volt ez számunkra, mert az itt élő emberek igénye és a mi vágyunk, küldetésünk egybeesett. Érezzük az alapítóanya közbenjáró segítségét, hogy örül annak, hogy folytathatjuk azt a munkát, Újpesten amit elkezdett. Ő mondta: „Az emberiség egész szempontjából alig van fontosabb, súlyosabb következményekkel járó feladat, mint a gyermeknevelés „

Ezek a gondolatok vezéreltek minket, ezzel a tudattal és elhatározással kezdtük el munkánkat óvodánkban két vegyes csoporttal. Felelősnek érezzük magunkat minden gyermek testi és lelki fejlődéséért. 2009. szeptemberében kezdtük el a második évet, mindkét csoportban 30 fős létszámmal. Egyre többen érdeklődnek az óvodánk iránt és kérik gyermekeik felvételét főleg a keresztény szellemiség miatt.

Óvodánkban a családok többsége katolikus, vallását gyakorló család, vannak református családok és vallását csak kevésbé gyakorlók is. A katolikus szülők számára nagyon fontos, hogy a családban kapott keresztény szellemiséget, erkölcsi értékeket az óvodában is megkaphassák, és így fejlődjenek. Fontos volt számukra, hogy szilárd alapokra épüljön gyermekeik élete.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-272-0213
Honlap:http://www.karmelita-noverek.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek