Csillagberek Waldorf Óvoda

1047 Budapest, Langlet Waldemár u. 20/A. | +36-20-523-2015 | http://ovoda.csillagberek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2010-ben belvárosi játszóházunk szülői kezdeményezésre nőtte ki magát újpesti óvodává. Egy maroknyi, Waldorf-pedagógia iránt érdeklődő, elkötelezett szülő keresett megoldást, hogy Waldorf-óvoda születhessen és ebben a szellemben biztosíthassa gyermekei ellátását. Újpesten egy bérelt családi ház ad otthont az elképzeléseinknek. A kertvárosi jelleg miatt a környék csendes, az ingatlan zártsága miatt az óvoda védett.

Óvodánkba különböző életkorú gyermekeket várunk, így nem törik meg a család természetes közege (testvérek), a nagyobb gyerekek áthagyományozzák a szokásokat az utánuk következő kisebb gyermekekre, segítik őket a játék és a tevékenységek során.  Ily módon az óvoda – mint minden közösség – a szociális tanulás színtere is.

Nyolc órát meghaladó nyitva tartással működünk, bár valljuk, hogy az óvodáskorú gyermek számára fontos, hogy a délutánokat lehetőleg otthon töltse, ahol feldolgozhatja a délelőtt során őt ért élményeket. Ez a pihenőidő biztosítja nyugodt fejlődését, ismeretei elmélyülését. Igyekszünk azoknak a kisgyerekeknek ezeket az intim feltételeket megteremteni, akik a délutáni pihenőjüket az óvodában töltik.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 15.30
Kedd07.30 – 15.30
Szerda07.30 – 15.30
Csütörtök07.30 – 15.30
Péntek07.30 – 15.30

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek