Apró Talpak Angol-Magyar Bölcsi és Ovi

1048 Budapest, Megyeri út 205/A. | +36-30-385-0506 | https://aprotalpak.net

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeretettel várunk minden óvodás és bölcsődés korú gyerkőcöt Káposztásmegyerre, az Apró Talpak angol-magyar bölcsőde, óvoda és gyermekház családi napközijébe, ahol barátságos, szerető környezet fogad minden odalátogatót.

Zenés, mozgásos, kül- és beltéri programokkal szinesítjük a bölcsődei, óvodai napokat, izgalmas és emlékezetes élményeket szerezve minden apró talpúnak. Jó hangulatú, vidám közösségünk mindig szívesen fogadja az új, mosolygós arcokat. A közös programokon, az együtt töltött idővel, az egymástól szerzett tapasztalatokkal minden lurkó egy életvidám, energikus kis csapat részévé válhat.

Az egész napi nevelő munkánk során a csoporttal foglalkozó két pedagógus közül az egyik folyamatosan angolul beszél a gyermekekhez, így két nyelven (angol-magyar) fejlesztjük testi, lelki és elméleti képességeiket.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek