Állatmentő Liga - Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat

1148 Budapest, Szíjgyártó u. 13. | +36-80-296-896/Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat, +36-20-314-7751/Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat | http://www.allatmentoliga.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Állatmentő Liga célja a sérült vagy bántalmazott állatok felkutatása, gondozása, rehabilitációja, az állatkínzások felderítése és visszaszorítása, valamint a lakosság felvilágosítása, tájékoztatása a megfelelő állattartásról, az állattartási szabályokról.

2013-tól az Állatmentő Liga, az Újpesti Rendőrkapitányság és Újpest Önkormányzata együttműködésével Budapesten elsőként a IV. kerületben működik állatvédelmi járőrszolgálat Újpesti Állat- és Természetvédelmi Járőrszolgálat néven. Rendszeres állatvédelmi felvilágosító előadásokat tartunk az újpesti óvodákban és iskolákban. Továbbra is várjuk az óvodák, iskolák megkeresését!

Nyitvatartás:

A fenti cím az egyesület székhelye, kapcsolatfelvételre nem itt, hanem e-mailben, telefonon vagy a Facebookon van lehetőség.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pataki Gábor
Telefon:+36-80-296-896/Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat, +36-20-314-7751/Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat
Email:ujpestbejelentes@allatmentoliga.com, bejelentes@allatmentoliga.com
Honlap:http://www.allatmentoliga.com
Facebook:https://www.facebook.com/AllatmentoLiga, https://www.facebook.com/ujpestjaror
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek