Újpest Színház

1043 Budapest, Tavasz u. 4. | +36-1-231-6000 | http://ujkk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Újpest Színház működési elve a nyitás óta nem változott, önálló társulattal nem rendelkező, vendégelőadásokra építő, elsősorban Újpest lakosságának kulturális igényeinek kielégítésre törekvő befogadó színház.A színház nyitó előadása 1991. október 19. Fényes-Szántó-Szécsény: Vendégek Amerikából című darab volt. A befogadó színházi tevékenység mellett intézményünk törekszik a hagyományokat megtartva, évente egy darabot színpadra állítani, így 1991-től napjainkig 25 új bemutatót láthatott a közönség, melyeket általában az Újpesti Városnapokra datálunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-231-6000
Email:ady.info@ujkk.hu
Honlap:http://ujkk.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek