Megyeri Klub - Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft.

1048 Budapest, Megyeri út 207/D. | +36-1-696-1642 | http://ujkk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Újpest Önkormányzata 2012-ben döntött az Újpesti Kulturális Központ létrehozásáról.

Az önkormányzat célja az volt, hogy a kerület polgárai számára egy olyan közösségi-, kulturális centrumot hozzon létre, amelyben a tevékenységek több helyszínen szerveződnek, azonban ezek a tevékenységek összekapcsolódva, széles körben elérhető módon segítsék a helyi társadalom fejlesztését, a közösségi művelődés lehetőségeinek bővülését.

Az Újpesti Kulturális Központ feladata, hogy a helyi társadalmat építő közösségekkel együtt a kerület lakosai számára biztosítsa a lehetőséget az öntevékenységhez, az egész életen át tartó tanulás alkalmain való részvételhez.

Teremtsen értékőrző, érték- és hagyományteremtő programokat, melyen, az Újpesten élők mind gyakrabban találkozhatnak egymással és a kultúra minden területének értékeivel.

Az Újpesti Kulturális Központ 2012. augusztus 31-én kezdte meg közfeladata ellátását három, több évtizedes múlttal rendelkező közművelődési intézmény jogutódjaként.

A legfiatalabbik telephelyünk 2013 júniusában került átadásra Káposztás II.-n, helyi családok kezdeményezésére, és önkormányzati támogatással . 2015 április elsejétől az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft-ként működik.

Káposztásmegyer közművelődési feladatainak ellátásában 2015-re két telephelyünk vesz részt aktívan. A Lóverseny téri Közösségi Ház és Káposztásmegyer II. lakótelepen a Megyeri Klub. ( címünk: 1048 Budapest Megyeri út 207/D Telefonszám: 1-696-1642 weboldal: www.ujkk.hu email cím: megyeriklub@ujkk.hu)

A Megyeri Klub tevékenysége szorosan összefonódik a Káposztási Családok Egyesületének tevékenységével, közösségért folytatott munkájukban kiegészítik egymást. A Megyeri Klub 100 négyzetméteres, két részre osztható helyiségből, valamint egy kisebb, 12 négyzetméteres foglalkoztatóból áll.

Az intézmény állandó foglalkozásokkal, gyermek-, és felnőtt tanfolyamokkal várja a káposztásmegyeri családokat.

Látogasson el hozzánk!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Hétvégén programoktól függően tart nyitva.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek