Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Király utcai Könyvtár (Zárva!)

1042 Budapest, Király u. 5. | 06-1-369-4979 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/kiraly_u__5_

Oszd meg másokkal!

Desktop

2018. március 5-től május 12-ig felújítás miatt zárva tart. 

Könyvtárunk 2007-ben mind szolgáltatásaiban, mind külső megjelenésében megújult. A fogadótér és a belső tér átalakításával lehetőség nyílt a könyvtár akadálymentes megközelítésére.

Tágas médiatárunkban található Budapest egyik legnívósabb CD gyűjteménye, amely széles műfaji kínálattal várja a zenerajongókat..

A tanulási vagy kutatási célból internetezők munkája kellemes, nyugodt körülmények között folyhat az emeleten elhelyezett számítógépeken. Az emeleti e-olvasóteremben tagjaink ingyenesen használhatják előfizetett adatbázisainkat, és lehetőség van WIFI csatlakozásra is.

A gyerekkönyvtár különleges „Tudás Fája” külön választja a legkisebbek játszóházát a tanulni, olvasni vágyók területétől, így minden korosztály zavartalanul használhatja a könyvtárat. Rendezvényeink, kézműves foglalkozásaink jeles ünnepeinkhez, különböző eseményekhez kötődnek.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda14.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Szombat09.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek